fredag 10. desember 2010

GOD JUL

Jeg vil på vegne av styret i Oltedal Fotballklubb ønske alle medlemmer og støttespillere til klubben er riktig fredelig og trivelig julefeiring og et godt nytt år.



Takk til alle som har stått på for vår fotballklubb, dugnadsarbeidere og andre som bidrar til at vi fortsatt har et aktivt og levende fortballklubb i Oltedal.



Åpning av kunstgressbanen vil jeg huske som en stor dag. Dette er den største investeringen i O.F.K noensinne. Utrolig mange deltok for å få dette prosjektet gjennomført.

Kommunestyret vedtar i disse dager å støtte prosjektet med 1.2.mill. kroner. I tillegg vedtar kommunestyret å prioritere O.F.K som nr. 1 i forhold tildeling tippemidler. Fylket avgjør i mai 2011 om bevilgningen på 1.4. mill blir utbet. i 2011. Låneopptak på 2.4. mill vil kunne innfris.



Planlegging av sesongen 2011 er i gang for fullt. A-laget har fått ny trener- Kjell Morten Kalsås.

Født og oppvokst i Oltedal. Bor nå på Figgjo. Det jobbes videre med kartlegging hvilke øvrige lag klubben skal melde på.



Årsmøte vil bli avholdt i februar. Styret tar gjerne mot innspill i forhold til nye kandidater til styreverv. ( 2-4 personer vil gi seg med styrearbeid )Klubben er veldrevet, og mye spennende skjer.



vyrdsamt

Frank

Ingen kommentarer: